Happy Friday!


Hei! Herlig. Jeg sitter og ser på VM-studio på NRK, og er mektig imponert over de norske jentenes innsats på skiskytterarenaen i dag. Så flott at de vant! Selv om jeg kanskje ikke er verdens mest sportsinteresserte, så synes jeg det er helt fantstisk når noen tar gull på hjemmebane. Du verden for en flott innsats de gjorde, og for en mektig medaljeseremoni det var! Nå blir det spennende å se hva som kan skje i morgendagens konkurranser.

Her hos meg er det nå snart sent på freddan. Jeg startet helgen med å trene, og deretter vandret jeg en tur rundt i byen, før jeg gikk hjem og laget pizza til middag. Og den pizzaen var for en gangs skyld ikke den sedvanlige med tomatsaus og løk. I stedet laget jeg en “hvit pizza” vegetar, som var enkel å lage, og som smakte kjempegodt. Oppskriften får så klart her senere en dag.

Ønsker deg som titter innom en riktig god helg!

Legg inn en kommentar

%d