Første helg i mars

Tenk at vi skulle få en så fin vinterhelg! Her har det snødd jevnlig hele helgen, og nå er det massevis av snø ute. Etter denne helgen har jeg et visst håp om at skiføret skal vare helt til påske!

Jeg har hatt en fin helg, og har egentlig gjort alt og ingenting. Fra å handle og trene, til å gå på ski, lage vegetarmat og se filmer på Nettflix. Nå er det søndag kveld, og jeg skal rydde, stryke klær, og ellers forberede meg til uka som kommer.
Søndag tok jeg skiene fatt, og gikk på skitur innover i marka. Turen ble ikke så veldig lang. Jeg gikk inn til Movatn, og det er cirka en mil fra her jeg bor. Jeg hadde egentlig tenkt å gå litt lenger, men smurte meg helt bort i mildværet.
Og da var det like så greit å komme seg hjem. Bakglatte ski er noe av det verste jeg vet når jeg er ute på ski, og neste gang skal jeg, klok av skade, ta med flere ulike typer skismurning ut på tur.
Vel hjemme fra skituren var det tid for formiddagsmat og kaffe.
Men hvor mye snø det enn har kommet, – det er likevel mildvær og vår i luften! Fargerike blomster skapte vårstemning i stua denne helgen også.
Her er det salat på gang til middag søndag. Salat med italiensk inspirasjon, etter at jeg var på italiensk restaurant fredag ettermiddag.
Hjemmelaget fuglemat som jeg hang ut til fuglene i dag. Jeg har foret dem jevnt gjennom hele vinteren med dette. Maten er veldig populær og forsvinner på et blunk.
En lykt i snøen utenfor huset søndag ettermiddag.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: