God helg!

   
 

Hei kjære blogglesere! Endelig er det fredag og helg. Helgen startet på en bra måte for meg, med middag ute på en italiensk restaurant etter jobb. Og det var jo en fin måte å starte helgen på!  

Men omsider hjemme med toget, på stasjonen, ble alt litt mer komplisert. Der fant jeg nemlig nesten ikke min kjære bil igjen. Hvor kunne den ha blitt av? Den var nesten ikke til å se. Tilslutt så jeg den. Helt nedsnødd. Faktisk var den så nedsnødd at den ikke lot seg rikke da jeg forsøkte å kjøre den ut fra parkeringsplassen. Men hva gjør vel det når noen staute sambygdinger kommer en til unnsetning? Det var bare noen push bak på bilen, og vips! Der var jeg ute på veien. Det er så kjempefint når folk er så hjelpsomme:)! Så da ble det en rolig og avkoblende fredagskveld med Anno, Nytt på nytt og Skavlan lell!

Denne helga skal jeg bare ta livet med ro, etter å ha vært på farten i flere helger.  Det blir nok en helg med lesing, tv-titting, fotografering, handling og kanskje litt jobbing. Og ganske sikkert blir det en skitur i løpet av helgen. 

Ukers fredagsbukett er satt sammen av røde tulipaner og små røde roser. Den er både stor, frodig og vakker. 

En riktig god helg til alle!

  
 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: