Vinter igjen 


Ja, hvem hadde trodd at det plutselig skulle bli full vinter igjen? Her jeg bor har det snødd kraftig i hele natt, og gjør det fortsatt, og utenfor huset ligger masse tung snø som venter på å bli måkt bort.

Jeg skal innrømme at jeg hadde begynt å se frem til våren nå, – til vårsol, snøsmelting og kanskje til de første snøklokkene i bedet. Men slik er nå en gang ikke mars. Jeg kan huske at det noen år har vært vinter og kaldt i slutten av mars, men jeg kan også huske at mars noen ganger nesten har hatt sommertemperaturer. Den som lever får se:). Kanskje kommer våren på et blunk, som den av og til gjør.

Det positive med at det har kommet snø, er at det fortsatt er fine snøforhold ute i marka. Og da blir nok helgens planer lagt ut fra det. 

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply