Vinter igjen 


Ja, hvem hadde trodd at det plutselig skulle bli full vinter igjen? Her jeg bor har det snødd kraftig i hele natt, og gjør det fortsatt, og utenfor huset ligger masse tung snø som venter på å bli måkt bort.

Jeg skal innrømme at jeg hadde begynt å se frem til våren nå, – til vårsol, snøsmelting og kanskje til de første snøklokkene i bedet. Men slik er nå en gang ikke mars. Jeg kan huske at det noen år har vært vinter og kaldt i slutten av mars, men jeg kan også huske at mars noen ganger nesten har hatt sommertemperaturer. Den som lever får se:). Kanskje kommer våren på et blunk, som den av og til gjør.

Det positive med at det har kommet snø, er at det fortsatt er fine snøforhold ute i marka. Og da blir nok helgens planer lagt ut fra det. 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: