Bilder fra en vinterferiedag

Egentlig hadde jeg tenkt å dokumentere hele denne vinterferiedagen i bilder, men glemte det helt av fra morgenen av. Men det var ikke så mye å ta bilde av på morgenkvisten heller. Jeg spiste en lang og god frokost på senga, samtidig som jeg leste i boka som jeg driver med om dagen. Deretter ryddet og støvsuget jeg i hytta, før jeg satte meg i bilen for å dra en snartur inn til Tvedestrand.

Formålet med turen var først og fremst å avlegge treningssenteret i Tvedestrand et besøk. Men når jeg først var i byen, tok jeg meg en liten tur rundt i Hovedgata også, – for å handle litt,  og for å gå på café.
Med unntak av disse blomstene, var det ikke så mye som minnet om vår i Tvedestrand i dag. Det blåste og var surt og kaldt.
Kun noen få båter var å se nede ved havna.
Det var kaldt og hustrig ved sjøen.
En veldig koselig café i Hovedgata – café Terna.
En kopp kaffe og en vaffel på en café gjør virkelig susen i vinterferien.
Vel hjemme på hytta laget jeg vegetarmat til middag. Oppskriften får du her på bloggen i morgen.

To nye bøker om vegetarisk mat som jeg kjøpte på Nynorsk antikvariat i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s