Bilder fra en vinterferiedag

Egentlig hadde jeg tenkt å dokumentere hele denne vinterferiedagen i bilder, men glemte det helt av fra morgenen av. Men det var ikke så mye å ta bilde av på morgenkvisten heller. Jeg spiste en lang og god frokost på senga, samtidig som jeg leste i boka som jeg driver med om dagen. Deretter ryddet og støvsuget jeg i hytta, før jeg satte meg i bilen for å dra en snartur inn til Tvedestrand.

Formålet med turen var først og fremst å avlegge treningssenteret i Tvedestrand et besøk. Men når jeg først var i byen, tok jeg meg en liten tur rundt i Hovedgata også, – for å handle litt,  og for å gå på café.
Med unntak av disse blomstene, var det ikke så mye som minnet om vår i Tvedestrand i dag. Det blåste og var surt og kaldt.
Kun noen få båter var å se nede ved havna.
Det var kaldt og hustrig ved sjøen.
En veldig koselig café i Hovedgata – café Terna.
En kopp kaffe og en vaffel på en café gjør virkelig susen i vinterferien.
Vel hjemme på hytta laget jeg vegetarmat til middag. Oppskriften får du her på bloggen i morgen.

To nye bøker om vegetarisk mat som jeg kjøpte på Nynorsk antikvariat i dag.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s