Søndagen i bilder

I dag noen bilder fra hytta på Sørlandet, hvor jeg har tatt turen for å tilbringe noen vinterferiedager. Jeg ankom i går, og mye av ettermiddagen gikk med til å varme opp hytta, og til å få installert meg. I dag tidlig våknet jeg opp til en varm og god hytte, og til en strålende dag med sol og flere plussgrader.

 Jeg spiste en lang og god frokost, før jeg gikk ut på skogtur. Det var nesten litt vårlig ute i skogen i dag. Fuglene kvitret. Det var mildt, nesten ikke noe snø, og lett å ta seg frem langs stiene. Jeg møtte mange folk ute på søndagstur. 

Utsikten utover sjøen og Lyngør var fantastisk i det fine været. Sjøen hadde en aldeles nydelig dyp blå farge.

Vel hjemme på hytta var det fortsatt varmt og fint, og jeg fant fram en hagestol som jeg plasserte i en lun krok.

Og dette skulle bli årets første tekopp utendørs! Jeg tar alltid med meg noen blomster når jeg drar på hytta, og i dag bidro blomstene, solen og varmen, til at jeg fikk den reneste vårstemningen den stunden jeg satt ute.

Når en er på hytta på vinteren er det godt å ha en ovn å fyre i. Denne ovnen varmer opp hele hytta og vel så det. Dessverre ikke verdens mest miljøvennlige ovn, og det er nok ikke så lenge til den byttes ut med en ny.

Noe av det som er så fint med å ha vinterferie, er at en får så god tid til å lese! Boka jeg leser for øyeblikket heter “Inn i barndomslandet”, og er skrevet av Tordis Ørjasæter. Den handler om barndommen til tre kvinnelige forfattere, Sigrid Undset, Selma Lagerløf og Tove Jansson.

Det er så fint å god tid til å lage mat også. Her skal jeg akkurat til å kose meg med noen sunne snacks som jeg lære å lage på helse- og livsstilkurset som jeg går på. Oppskriften legger jeg ut senere i uka.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: