Ikke så lenge til hagesesong nå 

Nå som det nærmer seg vår, merker jeg at det begynner å klø i de grønne fingrene. 

Jeg ser virkelig frem til hagesesongen, og det er ikke så lenge til den er her nå. Jeg ser ikke bare frem til å grave og plante i hagen, men også til være i hagen, og til å oppleve hagen. Jeg gleder meg til å se igjen hagens første blomst, og til å se igjen favorittblomsten over alle favorittblomster. Til lange frokoster ute i morgensola. Til fuglesang, og til duft av hegg og sjasmin.

Når det gjelder årets hageprosjekter har jeg bare såvidt begynt å tenke på dem. Det er noen bed som skal plantes om, og endel stauder som skal byttes ut. Men årets store prosjekt blir nok ikke hagen utenfor huset, men hagen på hytta på Sørlandet. Hytta står på svaberg med skog i nærheten, og da blir det nok en naturhage på hytta, – som spiller på nærheten til naturen.

Jeg har ikke kommet så langt at jeg har begynt å detaljplanlegge hyttehagen ennå, men har søkt litt på nettet og på Pinterest for å finne inspirasjon. Når jeg har drevet med det, har jeg funnet en kjempefin blogg som jeg synes gir mye kunnskap og inspirasjon. Bloggen Minoase. no er en blogg fra Klikk.no, og lages i et samarbeid mellom flere interiørmagasiner.

Bilde tatt på Plantasjen på søndag. Der hadde de kjempegodt utvalg av frø, og tre poser til prisen av to.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s