Spennende med ungdoms-OL

Fra Storgata
I dag gikk jeg en tur gjennom Lillehammer sentrum, og jeg må si jeg ble begeistret over folkelivet og alle de spennende aktivitetene som er i byen i forbindelse med Ungdoms-OL!
Ungdoms-OL er jo først og fremst et internasjonalt idrettsarrangement, men det er også et stort og flott kulturarrangement med ungdom i fokus. Kulturarrangementet under Ungdoms-OL heter Sjoggfest (sjogg betyr forresten snø på Gudbrandsdalsdialekt:)), og det er en stjernespekket festival med konserter, film, foredrag og mange andre aktiviteter tilpasset ungdom, – men som appellerer til alle aldersgrupper.
Jeg synes kulturarrangementene i forbindelse med Ungdoms-OL virker kjempespennende, og har du anledning, vil jeg sterkt anbefale deg å ta deg en tur til Lillehammer i disse dagene. I tillegg til alle kulturarrangementene, er det også mye artig som skjer i selve Storgata.

Og kulturprogrammet for disse dagene? Det synes jeg ikke det har vært så lett å få oversikt over…(men nå er jeg kanskje ikke helt i målgruppen heller…) De offisielle appene virker ikke oversiktelige på meg, (og heller ikke på norsk…), men på nettstedet Hafjell.no, fant jeg det jeg lette etter. Følg linken:

Program Sjoggfest

Her er bildene jeg tok på min lille spasertur gjennom Storgata i dag:

 

Boblefotball ved Gamle banken
  
Samsung simulator på Stortorget
 
Den olympiske ild i Sjogg park – Søndre park
Igloo med diskotek i Sjogg park
Kul issklie i Sjogg park
Isskulptur
Isskulptur
Isskulptur
En kopp kaffe på Lillehammer kunstmuseum
Fantastisk fasade på Lillehammer kunstmuseum

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

2 thoughts on “Spennende med ungdoms-OL

  1. Fine bilder, gleder meg, for vi har tenkt oss til Lillehammer neste helg. Artig baren å se alt livet i gatene. Ha en fin uke.

Legg inn en kommentar