Spennende med ungdoms-OL

Fra Storgata

I dag gikk jeg en tur gjennom Lillehammer sentrum, og jeg må si jeg ble begeistret over folkelivet og alle de spennende aktivitetene som er i byen i forbindelse med Ungdoms-OL!
Ungdoms-OL er jo først og fremst et internasjonalt idrettsarrangement, men det er også et stort og flott kulturarrangement med ungdom i fokus. Kulturarrangementet under Ungdoms-OL heter Sjoggfest (sjogg betyr forresten snø på Gudbrandsdalsdialekt:)), og det er en stjernespekket festival med konserter, film, foredrag og mange andre aktiviteter tilpasset ungdom, – men som appellerer til alle aldersgrupper.
Jeg synes kulturarrangementene i forbindelse med Ungdoms-OL virker kjempespennende, og har du anledning, vil jeg sterkt anbefale deg å ta deg en tur til Lillehammer i disse dagene. I tillegg til alle kulturarrangementene, er det også mye artig som skjer i selve Storgata.

Og kulturprogrammet for disse dagene? Det synes jeg ikke det har vært så lett å få oversikt over…(men nå er jeg kanskje ikke helt i målgruppen heller…) De offisielle appene virker ikke oversiktelige på meg, (og heller ikke på norsk…), men på nettstedet Hafjell.no, fant jeg det jeg lette etter. Følg linken:

Program Sjoggfest

Her er bildene jeg tok på min lille spasertur gjennom Storgata i dag:

 

Boblefotball ved Gamle banken

  

Samsung simulator på Stortorget

 

Den olympiske ild i Sjogg park – Søndre park

Igloo med diskotek i Sjogg park

Kul issklie i Sjogg park

Isskulptur

Isskulptur

Isskulptur

En kopp kaffe på Lillehammer kunstmuseum

Fantastisk fasade på Lillehammer kunstmuseum

2 Comments on “Spennende med ungdoms-OL

  1. Fine bilder, gleder meg, for vi har tenkt oss til Lillehammer neste helg. Artig baren å se alt livet i gatene. Ha en fin uke.

    • Takk:) Ja, det er virkelig mye artig som skjer der nå, og jeg fikk litt tilbake OL-følelsen fra 1994❄️🏂. Ønsker deg også en fin uke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s