Spennende med ungdoms-OL

Fra Storgata
I dag gikk jeg en tur gjennom Lillehammer sentrum, og jeg må si jeg ble begeistret over folkelivet og alle de spennende aktivitetene som er i byen i forbindelse med Ungdoms-OL!
Ungdoms-OL er jo først og fremst et internasjonalt idrettsarrangement, men det er også et stort og flott kulturarrangement med ungdom i fokus. Kulturarrangementet under Ungdoms-OL heter Sjoggfest (sjogg betyr forresten snø på Gudbrandsdalsdialekt:)), og det er en stjernespekket festival med konserter, film, foredrag og mange andre aktiviteter tilpasset ungdom, – men som appellerer til alle aldersgrupper.
Jeg synes kulturarrangementene i forbindelse med Ungdoms-OL virker kjempespennende, og har du anledning, vil jeg sterkt anbefale deg å ta deg en tur til Lillehammer i disse dagene. I tillegg til alle kulturarrangementene, er det også mye artig som skjer i selve Storgata.

Og kulturprogrammet for disse dagene? Det synes jeg ikke det har vært så lett å få oversikt over…(men nå er jeg kanskje ikke helt i målgruppen heller…) De offisielle appene virker ikke oversiktelige på meg, (og heller ikke på norsk…), men på nettstedet Hafjell.no, fant jeg det jeg lette etter. Følg linken:

Program Sjoggfest

Her er bildene jeg tok på min lille spasertur gjennom Storgata i dag:

 

Boblefotball ved Gamle banken
  
Samsung simulator på Stortorget
 
Den olympiske ild i Sjogg park – Søndre park
Igloo med diskotek i Sjogg park
Kul issklie i Sjogg park
Isskulptur
Isskulptur
Isskulptur
En kopp kaffe på Lillehammer kunstmuseum
Fantastisk fasade på Lillehammer kunstmuseum

2 kommentarer

  1. Fine bilder, gleder meg, for vi har tenkt oss til Lillehammer neste helg. Artig baren å se alt livet i gatene. Ha en fin uke.

Legg inn en kommentar

%d