God fredag!

 
Hei! Bare en liten tur innom bloggen for å ønske alle blogglesere en riktig god fredag og helg.

Her sitter jeg, og er i den reneste ol-rus! Minnene fra Lillehammer-OL 1994 kommer tilbake når jeg sitter og ser på at OL-flagget heises, og OL-ilden tennes, i min gamle hjemby. Jeg synes åpningssermonien til ungdoms-OL er kjempeflott, og det er ikke fritt for at jeg blir litt rørt når jeg sitter og ser på seremonien. Akkurat nå har speidere fra min gamle speidergruppe heist OL-flagget, og prinsesse Ingrid Alexandra har tent OL- ilden. Alle har vært kjempeflinke, og sermonien har som sagt vært flott!

Allerede i morgen går turen til Lillehammer for meg. Da drar jeg dit en snartur for å avlegge min mor et besøk.

Riktig god helg!

  

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: