God fredag!

 
Hei! Bare en liten tur innom bloggen for å ønske alle blogglesere en riktig god fredag og helg.

Her sitter jeg, og er i den reneste ol-rus! Minnene fra Lillehammer-OL 1994 kommer tilbake når jeg sitter og ser på at OL-flagget heises, og OL-ilden tennes, i min gamle hjemby. Jeg synes åpningssermonien til ungdoms-OL er kjempeflott, og det er ikke fritt for at jeg blir litt rørt når jeg sitter og ser på seremonien. Akkurat nå har speidere fra min gamle speidergruppe heist OL-flagget, og prinsesse Ingrid Alexandra har tent OL- ilden. Alle har vært kjempeflinke, og sermonien har som sagt vært flott!

Allerede i morgen går turen til Lillehammer for meg. Da drar jeg dit en snartur for å avlegge min mor et besøk.

Riktig god helg!

  

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s