Endelig fredag og helg


I dag har jeg hatt hjemmekontor og har sittet og jobbet intenst hele dagen. Men i ettermiddag la jeg arbeidet til side, og dro ut til kjøpesenteret for å handle. Med med meg hjem fulgte denne frodige og fargerike tulipanbuketten, som akkurat nå står og skaper vårstemning på kjøkkenbordet.

Og endelig fredag og helg! Denne helgen skal jeg bare slappe av og gjøre hyggelige ting. I morgen drar jeg inn til Oslo for å se en utstilling, og hvem vet? Kanskje blir det en tur innom en cafe også? Dessuten er det jo fastelavn på søndag, og det må så klart markeres. (Gjett hvordan!:))

Nå har det blitt ettermiddag. Det er mørkt ute, og det har begynt å snø. Kanskje, kanskje, kommer skiføret tilbake denne helgen?  Det har vært så dårlige forhold for skisport her en stund, men hvis skiføret bedrer seg, så blir det nok en tur ut på ski for meg i løpet av helgen.

En riktig god helg ønskes alle blogglesere!

 
PS: Ikke gå glipp av retrobildene i morgen. Jeg legger de ut litt utpå dagen:).

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: