Helgen i bilder

Denne helgen har jeg for en gangs skyld ikke vært ute og gått tur. I stedet ble det handletur til Lillestrøm i går, og en tur til treningssenteret i dag. I Lillestrøm i går var det den reneste vårstemningen. Det blåste litt, men det var strålende sol, og nesten ikke noe snø. Utenfor blomsterbutikkene bugnet det av vårblomster.
Innkjøp av grønnsaker og frukt ble gjort på Keisers fruktmarked. Utvalget av frukt og grønt var særdeles rikholdig i butikken.
Jeg måtte en liten tur innom gjenbruksbutikken i Lillestrøm sentrum – NMS gjenbruk, når jeg først var der. Dette gamle skapet var fint, men ikke noe jeg trenger.
Det ble til at jeg kjøpte med meg hjem denne lille håndmalte vasen.
Og dette musiserende paret. Det er foresten første gang noensinne at jeg har kjøpt noen figurer av porselen.
Fredag kveld sto suppe på menyen, og siden var det gullrekka på tv, og film på Nettflix.Fredagsbukett med enkle orange roser.
Ukens beste frokost søndag morgen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: