Hageglede om vinteren

  
Tenk så mye glede en kan ha av hagen selv om det er midt på vinteren.

Fotografering. En glede en for eksempel kan ha, er å fotografere. Det er kjempemorsomt å ta vinterbilder ute i hagen. Med et vakkert vinterlys, og med nysnø på planter, busker og trær, er det lett å finne frem til fine og interessante motiver. Hvem vet, kanskje noen av de beste bildene kan brukes som julekort neste år?

Fuglene. Fuglene gir også mye glede i vinterhagen. Fuglematen og fuglehuset er dekorative blikkfang, samtidig som det er koselig med dyreliv. Og ikke minst er foringen viktig for fuglene.

Juletreet. Juletreet trenger ikke nødvendigvis å sendes til resirkulering hvis det fortsatt har barnålene i behold. Sett det ut i hagen, for eksempel ved siden av fuglehuset, og det vil være til glede for fuglene.

Islykter. Trenden med å lage islykter er spennende. Lyktene er lette å lage, og de kan lages og dekoreres på mange forskjellige måter. Med mange lyslykter sammen kan du lage en flott isskulptur eller en lysformasjon.

Pynt i hagen og utenfor huset. Bruk granbaren fra juletreet på trappa (hvis du ikke allerede bruker det til fuglene), eller pynt med dekorative greiner i frostfrie krukker. Et fange vinterved i kasser og kurver kan også bidra til vinterstemning utenfor huset.

Lag snøhuler og snøborger. Det å lage en fin snøborg, eller en snøhule, er vel noe av det morsomste en kan gjøre sammen med barn om vinteren. Pynt med lysstumper på borgen, og det blir en ordentlig flott lysborg.

Bålfatet. Det er ingenting i veien for at ikke bålfatet kan brukes om vinteren også. Fyr opp fatet, og inviter familie, naboer eller venner på kakao og boller.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: