Helgen i bilder


Her jeg bor har det vært det reneste Winter Wonderland denne helgen. Det har vært flott nysnø som har dekket trær og busker, iskaldt vær, og strålende sol fra en klar blå himmel. Jeg kom meg ut en liten tur på formiddagen i dag. Men turen ble ikke så veldig lang, for det å være ute i lavere enn minus 15, det er ikke lenger noe for meg. Dessverre. Etter den kalde turen var det godt å komme seg inn igjen, og sette seg foran peisen.

Ellers har dette vært helgen for å ordne, rydde og styre i huset. Huset har blitt støvsugd og vasket. Klær har blitt vasket, tørket og strøket. Dyner, puter og madrasser har fått vært ute i frosten for å vaske seg. I tillegg har jeg fått byttet på putene i sofaen, til noen litt mer fargerike. Jeg blir alltid så fornøyd når jeg får unna litt i huset i helgene. Det er ikke alltid jeg får til det. Ikke i ukedagene heller for den saks skyld. For når jeg kommer hjem fra jobb er jeg ofte litt sliten, og da er det ikke alltid husarbeid som står øverst på prioriteringslisten.

Neste helg begynner jeg forresten med retro-bildene igjen! Det tar litt tid å finne frem de gamle bildene, så derfor har jeg begynt å se gjennom dem allerede denne helga.

En riktig fin uke ønsker jeg deg som titter innom denne bloggen:).

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: