Brr – så kaldt

Hei og god morgen fra hjemmekontoret! Her hos meg våknet jeg opp til minus 22 i dag,  og da var det godt å vite at jeg skulle ha hjemmekontor og slapp å gå ut i kulda. Tiltross for det friske været, her ser det ut til å bli en flott vinterdag! Solen er i ferd med å titte frem over tretoppene, og det er et fint lys ute. Det helt spesielle vinterlyset som bare kommer når det er iskaldt og frost. 

Nå har jeg akkurat spist frokost, og skal snart sette meg ned for å jobbe konsentrert med en sak i noen timer fremover. Det føles fint å ha en arbeidsform som gir rom for stille arbeid og refleksjon. Det trengs i et travelt arbeidsliv.

   
 

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s