Vinter


Vinteren er endelig her! I dag var det klart for sesongens første skitur for meg, og det ble en liten tur i Nordmarka, i nærheten av her jeg bor.

Jeg var litt spent på turen på forhånd, – på hvordan det ville bli å få på seg ski på beina igjen. Det er jo ikke så veldig mange uker siden jeg humpet rundt på krykker, etter å ha blitt operert i foten.

Men det viste seg å gå ganske bra. Jeg kreket meg rundt en drøy mil, og det er jeg etter forholdene godt fornøyd med. Helt på topp (om jeg noen gang kommer dit hehe) er jeg fortsatt ikke, men det går da fremover.

Ellers hadde jeg en fin tur ute i skisporet i dag. Det var hvitt og fint overalt, og et friskt og kaldt vintervær. Mange folk var å se ute i løypene.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s