Torsdagskveld

 I dag var det farvel til jula her i huset. Alle julesakene er nå pakket pent ned til neste jul. Adventssakene som skal tas frem først, er lagt i en eske for seg, mens resten er fordelt på andre esker. Det tok sin tid, men jeg synes det er viktig at julesakene pakkes ordentlig og ryddig ned.

Og mens jeg drev å flyttet på møbler for å støvsuge barnåler, fant jeg ut at jeg ville benytte anledningen til å ommøblere litt. Jeg flyttet på en sofa, og tok kjøkkenbordet ut på stua. Så flyttet jeg spisestuebordet som ble kjøpt på Finn. no for en tid tilbake, inn på kjøkkenet.

Litt fornyelse på nyåret føltes veldig bra. Nå skal jeg spandere på meg noen nye grønne planter også, og gi putene i sofaene et mer fargerikt preg.

   

 

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply