Godt nytt år!

  
Her er jeg tilbake igjen etter noen dagers bloggpause. Det ble så travelt for meg på nyttårsaften at jeg ikke fikk lagt ut en nyttårshilsen slik jeg pleier. Men her kommer den, litt forsinket. Jeg vil ønske alle blogglesere et riktig godt nytt år! Håper dere får et år fyllt med god helse, glede, fremgang og mange nye muligheter. Jeg håper dere får et år der også drømmen og håpet har en viktig plass.

Det er flott å tenke på at et helt nytt år ligger foran oss. Det er som et blankt ark med fargestifter til. Bare at vi må lage tegningen og fargespillet selv. For min del ser jeg frem til året som kommer. Til å følge de mål jeg har satt meg, og til små og store gleder. Gleder som gir kraft til å møte motgang som også alltid vil være en del av livet.

Jeg vil benytte anledningen til å takke deg som jevnlig titter innom denne bloggen. Takk for at du leser blogginnleggene mine, kanskje bruker oppskriftene, og følger med meg ut i hagen, på turer og gjennom små og store opplevelser i hverdagslivet. Det er jeg veldig glad og takknemlig for! 

Bloggen har vokst ganske mye i året som har gått. I 2015 hadde den ca 64000 visninger, og 35000 unike besøkene, det vil si at bloggen har et sted mellom 3000 og 4000 månedlige besøkende. Det er jeg som sagt veldig glad for, – for det er jo hyggelig at noen leser det jeg legger ut. Bloggingen kommer jeg til å forsette med i året som kommer også, det er en hobby som gir meg mye energi og glede.

Et riktig godt nytt år!

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: