Slik var året i hagen

Helt siden jeg begynte å blogge for tre år siden, har jeg hvert år laget en liten oppsummering av hvordan året har vært i hagen. Med tekst og med bilder har jeg fortalt om hva som har skjedd i hagen det angjeldende året, og hvordan hagelivet har vært. 

Så også i år. Bare at i år har jeg gjort en liten forandring. Jeg har laget en tre-minutters bildevideo om hageåret, og denne videoen har jeg lastet opp på YouTube. Se videoen nedenfor. Tanken med oppsummeringen er å formidle hvordan hagen er, – kanskje andre hageeiere kan snappe opp noen tips? Jeg har også laget oppsummeringen for min egen del, slik at jeg har bilder fra hagen å se på, når jeg sitter i mørke vinterkvelder og planlegger kommende års sesong i hagen.

Hagen er bare en liten hage, og den ligger helt uti skogkanten. Den er absolutt ingen prydhage. Med årene har den vokst seg litt rufsete, men den er frodig og koselig. Men det frodige og koselige uttrykket til tross. Til sommeren skal jeg “rydde” opp i bed og busker, og replante stauder.  Mange planter har vokst seg ut av proporsjoner, og nå trengs det å ta et tak. Det gleder jeg meg til, for jeg koser meg med å drive i hagen. På linkene nedenfor videoen finner du mer detaljer om hagen.

Her finner du videoen:

Tidligere publisere blogginnlegg om hagen:
En hage i varme farger
En liten hage foran huset
Kjøkkenhage i plantekasser
En flott spireahekk
Blomster i krukker

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: