Glimt fra julefeiringen

Hei kjære blogglesere,  håper dere har hatt en fin jul så langt! Jeg har hatt en stille og fredelig jul sammen med min mor. I går hadde vi en koselig julekveld, og den ble feiret på tradisjonelt vis.

Min mor ønsket ikke å ha noe stort juletre i år, og da ble det til at jeg tok med en liten granbusk fra hagen til henne i stedet. Med den vanlige julepynten, og med en batteridrevet lyslenke, ble granbusken et søtt lite juletre som absolutt var med på å sikre julestemningen. Julaften startet med at vi så på Sølvguttene synge julen inn, og deretter var det julemiddag med ribbe, medisterkaker, surkål og poteter. Litt utpå kvelden pakket vi opp presangene, og selv om ungene feiret annetsteds i år, ble det mange pakker under treet likevel.

Det var julepyntet overalt, og koselig i stua.

Til dessert spiste vi molter med krem, servert med sandkake og kaffe.

Ingen jul uten at vi får med oss den katolske julemessen fra Peterskirken i Roma.

Jeg fikk mange fine julegaver, blant annet denne boka som jeg gleder meg til å lese.

Lese julekort, spise frukt og sjokolade, – en typisk juleaktivitet når alt har roet seg.

Litt mer julepynting. Min mor har hengt opp et julebroderi på veggen, med motiv av dyra i skogen.

Jeg har bestemt meg for å bevege meg mest mulig denne jula, og har tenkt å komme meg ut på tur hver dag. Her et bilde fra dagens tur.

Hvor bliver julesnøen, mon tro, – den er savnet! Langs gatene der jeg gikk var det bare blank holke, men heldigvis hadde noen vært ute og strødd.

Men andre så ut til å like holka og isen:). På skøytebanen var det full aktivitet.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: