Dagen før dagen

  
Endelig! Jammen ser det ut til at jeg skal bli ferdig til jul i år også! De siste dagene har vært travle. I helgen var jeg en snartur på besøk til min gamle hjemby på Lillehammer, og i går tok jeg turen ned til hytta på Sørlandet, for å sjekke at alt var OK der før vinteren setter inn.

Og siden jeg har vært så mye på farten, ble dagen i dag desto travlere. Den begynte tidlig med vasking av huset. Deretter var det innpakking av de siste presangene, før jeg dro ut for å handle.Og i ettermiddag har jeg vært og feiret bursdagen til Anine som fyller år i morgen.

Men nå har juleroen senket seg over heimen. Jeg sitter akkurat og koser meg med å se på lille-julaftenprogrammet på tv, og det eneste som gjenstår før jeg er helt ferdig til jul, er å bake brød. Det skal jeg snart igang med nå, men når jeg er ferdig med det, da kan julen bare komme.

  

Legg inn en kommentar

%d