Populære nostalgiske bilder


Nostalgiske bilder, som dette, er populære på denne bloggen.

Som blogger på WordPress har jeg mange muligheter til å følge med på hva leserne liker best ved bloggen. WordPress har et utmerket statistikkverktøy, og her får jeg frem mye interessant informasjon om bloggtrafikken. For eksempel får jeg frem hvilke innlegg som er mest populære, hvilke søkeord leserne bruker, hvor de besøkende kommer fra, hvilke blogginnlegg de deler osv. Nå om dagen er det naturlig nok blogginnleggene med matoppskrifter som er mest besøkt, og følgende søkeord troner på toppen:
  

Ellers kan det variere med årstidene hvilke innlegg som er populære. Blogginnleggene fra hagelivet leses mest om våren, tidligere publiserte juleinnlegg i desember osv. Men gjennom hele året er det blogginnlegg med matoppskrifter som er mest besøkt.

Her for en tid tilbake la jeg ut en spørreundersøkelse på bloggen, fordi jeg hadde lyst til å prøve å få frem litt mer informasjon hva dere lesere liker best med bloggen, og hva dere ønsker å lese mer om. Nå var det ikke så veldig mange som svarte på undersøkelsen, så den gir ikke så veldig mye – ihvertfall ikke rent statistisk.  

Men det som var interessant, var at de som svarte skjønt var enige om hva de liker best ved bloggen, og hva de vil lese mer om. Dette var sammenfallende,  og da får jeg et lite inntrykk likevel. Her er listen:

Nostalgiske bilder 

Gjenbruk og retro design 

Hagelivet 

Beretninger fra hverdagslivet

Det var ikke så overraskende at de nostalgiske bildene er populære, – det ser jeg både på bloggstatistikken og på henvendelser jeg får. Men det er hyggelig at blogglesere gir tilbakemelding om dette også. Det at folk liker de gamle bildene setter både min mor, bror og jeg (som er gjengangere på bildene) stor pris på.

Og blogginnlegg om gjenbruk, retro design, hagelivet og beretninger fra hverdagslivet, –  det blir det nok flere av her i tiden som kommer:) 

Takk, forresten, til deg som svarte på undersøkelsen! 

Nostalgiske bilder finner du under kategorien nostalgi. Hvis du vil se et utvalg av de nostalgiske bildene kan du også ta en titt på bildevideoen som jeg la ut på YouTube for noen år siden:

http://www.youtube.com/watch?v=AjcgAEv0ryA

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: