Torsdag før jul

Det er torsdag før jul, og Anine, eldste datter, og jeg, sitter ved kjøkkenbordet og baker pepperkaker. Vi har tent levende lys, og på peisen brenner det livlig. Ute er det regn, gråvær og holke. Det er ikke så mye som minner om jul, men det er ute. Inne er det mye som minner om jul. Vi kjevler ut deig, og stikker ut griser og hjerter. Litt etter litt fyller vi stekebrettene, og snart sprer duften av nystekte pepperkaker seg i huset.

Men det er ikke bare pepperkakebaking som står på programmet denne torsdagsettermiddagen. Vi skal også ta opp en video, – en julehilsen til Cathinka, yngste datter, som er på misjonsoppdrag i Unganda. Etter hvert kommer flere familiemedlemmer, og vi filmer videoen som vi skal sende til Cathinka på julaften.

  
    
  

Det var i august i år at Cathinka dro til Australia for å jobbe for organisasjonen – Youth With A Mission (YWAM) (Ungdom i oppdrag på norsk). Hun har bestemt seg for å jobbe to år for organisasjonen, som er en verdensomspennende misjonsorganisasjon med visjon å bidra til å fullføre misjonsbefalingen.

I Australia har hun vært noen måneder, før hun nå altså har dratt til Uganda, – sammen med flere andre ungdommer i misjonsteamet. Cathinka brenner for å spre Guds ord, og har også et varmt og stort hjerte for de som er fattige, og for folk som trenger hjelp. Her kan du se en video om teamet som Cathinka reiser med, og har du lyst til å støtte dem, finner du informasjon her. Merk donasjonen team Uganda.

  

Legg inn en kommentar

%d