Juleferie

 I dag startet juleferien, og det kunne ikke ha passet meg bedre. Nå venter 17 dagers fri, avkobling og rolige dager. 

Jeg har følt meg litt sliten i det siste, og flere dager har jeg bare lagt meg ned på sofaen for å sove etter at jeg har kommet hjem fra jobb. Og det må jeg si, det å sove på sofaen om ettermiddagen, – det er noe jeg veldig sjelden gjør. Det er nok travle dager på jobb som har tatt på. I tillegg har jeg slitt litt med astma i høst, og det har i perioder gjort meg skikkelig trøtt. 

Noe som jeg lært meg til opp gjennom årene, er å ta litt mer hensyn til meg selv. Nå som jeg har vært litt sliten, har jeg trappet ned tempoet, og har takket nei til flere invitasjoner. Jeg har tatt det med ro, gått turer, og gjort aktiviteter som jeg liker og som jeg får energi av.

Men nå altså juleferie! Jeg er i rute med presangene, og siden jeg skal reise bort noen dager, har jeg også pyntet til jul. Til og med juletreet er pyntet, og det har aldri skjedd før her i huset, at treet har blitt pyntet så tidlig.

Nå gleder meg til å være sammen med mine kjære i julen. Til koselig julefeiring med lange frokoster,  og turer i skogen i romjulen. Fortsatt er jeg ikke helt ferdig til jul, så jeg har litt å henge fingrene i, i dagene som kommer også.

 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: