Førjulstur i skogen 

  
Dette tror jeg må ha vært helgen da vinteren har startet for alvor. Det har vært så vinterhvitt og fint ute. Ikke hvitt av snø, men av rimfrost som har dekket landskapet. 

Etter en travel førjulslørdag i går, var det deilig komme seg ut i skogen i dag. Jeg gikk en lang tur langs turstiene i nærheten av her jeg bor. Det var virkelig flott ute. Stålende vær, minus åtte grader, og et uvanlig vakkert vinterlandskap.

Jeg slutter aldri å fasinere meg over de mønstre som naturen selv kan skape. Det er nesten så en kan bli litt andektig, når en begynner å se på frostmønstre i detalj. Det er så uendelig mange forskjellige formasjoner. Noen frostmønstre ser ut som blomster, noen som greiner, – mens andre ser helt annerledes ut. Men alltid i symmetri.

 
   
    
   

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: