Luciahelg

På søndag er det Luciadagen, og det er en dag som mer og mer markeres i de tusen hjem. Luciadagen er jo en glimrende anledning til å invitere hjem venner og familie til en koselig advents- eller førjulsfest.

Hvis du skal skal ha Luciaselskap på søndag, så trenger ikke nødvendigvis lussekatter å være følget til den tradisjonelle gløggen. Det er også mye annet spennende som kan serveres ved siden av gløgg. Nedenfor finner du noen tips. Trykk på linken for å komme til oppskriftene.

Krydderkake med tyttebær
Lettvint krydderkake
Brød med tørket frukt og valnøtter
Julekake
Brente mandler i mikrobølgeovn
Salte mandler

Hvis du likevel vil satse på de tradisjonelle lussekattene, finner du oppskriften her:
Lussekatter

Ekstra hyggelig blir selskapet hvis det kommer noen små Luciaer dit, eller hvis du selv kler deg ut som Lucia:).  

Legg inn en kommentar

%d