Førjulspynting utenfor huset

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre det julekoselig utenfor huset. En eller flere små vintergrønne busker i potter. Eller en lykt med et levende lys i. Eller et julenek med sløyfe, en kost og en kasse med ved. Kranser og lysstjerner er også veldig fint. Med relativt enkle midler kan du få det både koselig og stemningsfullt.

Utenfor huset mitt har jeg blant annet pyntet med lykter, og tujaene som jeg har i potter har jeg pyntet med lyslenker. Siden jeg ikke har strømuttak mer en ett sted utenfor huset, bruker jeg en del lyslenker som går på batteri. Disse koster ikke mye, og fås kjøpt f. eksempel på Plantasjen. Det er to batterier i hver lyslenke, og de bytter jeg en gang i løpet av julesesongen. En liten vintergrønn buske i potte er forresten også et supert alternativ for de som av ulike grunner ikke kan, eller vil, ha et stort juletre. Med en lyslenke som går på batteri, blir en slik vintergrønn buske et fint lite juletre.

Fuglehuset har kommet på plass for vintersesongen, men fortsatt mangler juleneket. Det blir nok satt opp i god tid før jul.

Legg inn en kommentar

%d