Fine gamle nisser

  
Nå like før jul er det ofte mye fin gammel julepynt å få kjøpt i bruktbutikkene. Disse gipsnissene kom jeg over på en bruktbutikk her om dagen, og de kostet nesten ingenting. Er de ikke fine?

Jeg synes det er koselig å pynte med slike gamle nisser til jul, – det er på en måte noe helt spesielt med dem. Men nå kan det tenkes at jeg blir litt ekstra nostalgisk når jeg ser slike gamle nisser. Jeg husker slike fra min oppvekst, – da var det mange som pyntet med dem.

Og ingen julepynt er vel finere enn den du husker fra barndommen?

Jeg likte nisser som barn, men aller best likte jeg snøkuler. Med motiv av et koselig hus, og Rudolf og nissefar på sleden. Og alltid snødde det der.

En gang fikk jeg en nydelig snøkule til jul, men den ramlet ned og gikk i tusen knas en gang i løpet av romjula. Det ble stor ståhei og sorg i huset, så klart.

   

 

Legg inn en kommentar

%d