Desemberdag


Som jeg har savnet vinteren! Det tenkte jeg på i går da jeg gikk en liten tur på Maihaugen, friluftsmuseet på Lillehammer. Der jeg bor, har ikke vinteren helt kommet enda. Det vært litt frost på bakken, men for det meste har det vært mildt og fuktig vær, og ikke noe snø.

Men på Lillehammer i går var det flere minusgrader og vinter. Overalt var det hvitt, og luften var kald og frisk. Landskapet var dekket av frost og snø, og blant alle de gamle husene på Maihaugen følte en seg nesten som hensatt til en førjulsdag på bygda i gamle dager. 

Lyset var så magisk som det bare kan være en dag tidlig i desember. Det var et tynt tåkelag, men bak skinte solen, og det gjorde at alt ble farget av et gulaktig slørlett lys.

Jeg elsker denne tiden på året når det er vinter og frost, og det nærmer seg jul.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s