En ettermiddag i adventstiden

Noe som er koselig før jul, det er å gå på julemarked. Det gjorde jeg i dag, da gikk jeg til julemarkedet på Youngstorget i Oslo sammen med en kollega.

På julemarkedet på Youngstorget var det full julestemning overalt. Det var mange folk ute på julehandel, og de handlet i de mange bodene med spennende håndverk og lokalproduserte produkter som var på markedet. Det var boder for klær, håndarbeid, tekstiler og gjenstander av ymse slag. Og det var boder der du kunne få kjøpt en liten matbit for å ta med deg i hånden, eller boder der du kunne få kjøpt en pose med brente mandler, eller smultringer. Og ikke minst var det mange boder med lokalprodusert julemat. Sylte, rull, hjemmelagede pølser, kaker, lefser og ost for å nevne noe. Jeg vet hvor jeg skal gå for å handle julemat når det nærmer seg jul!

Julesanger spilte i bakgrunnen, og fra flere bålfat rundt om brant det liflig. Etter at vi hadde gått rundt en stund ble vi kalde, og da var det tid for Glùwein og en liten matbit i det oppvarmede serveringsteltet like ved. Det er ikke så mye som skal til for at en helt vanlig ettermiddag i adventstiden skal bli både energigivende og hyggelig!

 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: