Første søndag i advent 

Endelig har det blitt første søndag i advent! Nå har jeg akkurat tent det første adventslyset, og har brygget meg en god kopp med te. Det er stille og fredelig i huset. Utenfor vinduet er det mørkt og fuktig, men inne er det varmt og godt.

I løpet av dagen har den store adventsstjerna kommet opp i vinduet, og jeg har pyntet huset til advent. Nå er det blitt skikkelig koselig her. Adventsstaker har blitt plassert i vinduene, og jeg har vært ute og satt opp juletrebelysningen utendørs.

Nå er det kveld, og jeg nyter denne første søndagen i advent. Det første adventslyset er tent for glede.

Så tenner vi et lys i kveld

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede

Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.

 

Dikt: Advent av Inger Hagerup.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: