Novembermorgen

 
Jeg er glad jeg har en slik jobb at jeg av og til kan ta en rolig morgen,og bokstavelig talt starte arbeidsdagen fra sofaen. En slik dag har jeg i dag. Om en liten stund skal jeg gå løs på dagens arbeidsoppgaver. Men først skal jeg drikke kaffe, og spise en enkel frokost.

Radioen, som står på i bakgrunnen, forteller om regn, tåke og glatte veier. I et slikt rått og kaldt vær sliter jeg ofte med pusten når jeg beveger meg utendørs. Det gjør det ekstra godt å jobbe hjemmenfra denne novembermorgenen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s