God morgen

   

God morgen kjære blogglesere!  Her har jeg våknet opp til en klar og kald morgen. I skrivende stund står gradestokken på -8, og det er frost på trærene og snø på bakken. Et herlig og friskt vintervær! Akkurat nå har jeg tent opp i peisen, og er i ferd med å innta dagens første kaffekopp. Litt etter litt fyller varmen huset. Det er en fredelig og stille morgen, og det eneste som høres er den livlige knitringen fra flammene.

I dag skal jeg ut og gå en lang tur i skogen og virkelig nyte denne første vinterhelgen. Ellers i helgen blir det førjulsrengjøring av kjøkkenet, hvis jeg får ånden over meg. Jeg skal opp på loftet og finne frem adventspynten, og kanskje blir dette helgen for baking av årets første julekaker.

En riktig god lørdag ønskes alle blogglesere!

   

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s