En stille helg

Dette har vært en helg preget av fredagens grusomheter. Bildene fra Paris i går satte meg helt ut. Som alle andre er jeg dypt rystet over hendelsene. Dagen i går var ikke en god dag. Den var trist, og jeg følte meg ikke helt motivert til mine sedvanlige helgeaktiviteter, deriblant fotografering. Men noen bilder har det blitt da:)

På lørdag kveld tente jeg et lys for de som så meningsløst mistet livet i terroranslaget i Paris.

I dag har det vært strålende vær, men noen tur ut ble det ikke på meg i dag, finværet til tross.

Nå ser det forresten ut til at de kalde nettene virkelig har kommet her. I morgen er det meldt snø, og gjett om jeg gleder meg til det! På denne tiden av året begynner jeg å se frem til skisesongen.
Soloppgang over hagen.
På søndag laget jeg en av min barndoms favorittretter -“Ferskt kjøtt og suppe med løksaus“. Oppskriften fant jeg på Klikk.no.

PS: I morgen og utover uken fortsetter jeg min lille “serie” med å legge ut blogginnlegg som ikke har blitt publisert tidligere.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: