På damemesse


Her om dagen var jeg på et kjempespennende arrangement, – en damemesse. 

En damemesse er et bruktmarked for klær, sko og accessories for damer. På messen virkelig flommet det over av pent brukte klær med tilbehør. Her var det mulig å fornye hele garderoben på et blunk, og det for en billig penge. Bruktmessen var godt organisert. Klær av samme størrelse var plassert sammen, og det var lett å få oversikt over utvalget. Messen hadde også egne “avdelinger” for ulike produkter, – smykker, vesker og sko for å nevne noe. Lekre selskapskjoler og brudekjoler var å finne i en annen “avdeling”.

Sett fra gjenbruksperspektivet er slike bruktmarkeder viktige. Mindre klær havner som søppel når de gjenbrukes. Gjenbruk sparer miljøet ved at det bidrar til å dempe etterspørsel og kjøpepress. Kjøpepress er noe mange familier utsettes for, og på slike messer er det virkelig mulig å finne supre alternativer. Den som er hendige kan også redesigne klærene til nye og spennende kreasjoner.

All ære til frivillige ildsjeler som går i bresjen for et slikt flott arrangement!PS: Ta en titt innom bloggen senere i dag også, – et nytt innlegg legges ut i kveld.

Legg inn en kommentar

%d