På damemesse


Her om dagen var jeg på et kjempespennende arrangement, – en damemesse. 

En damemesse er et bruktmarked for klær, sko og accessories for damer. På messen virkelig flommet det over av pent brukte klær med tilbehør. Her var det mulig å fornye hele garderoben på et blunk, og det for en billig penge. Bruktmessen var godt organisert. Klær av samme størrelse var plassert sammen, og det var lett å få oversikt over utvalget. Messen hadde også egne “avdelinger” for ulike produkter, – smykker, vesker og sko for å nevne noe. Lekre selskapskjoler og brudekjoler var å finne i en annen “avdeling”.

Sett fra gjenbruksperspektivet er slike bruktmarkeder viktige. Mindre klær havner som søppel når de gjenbrukes. Gjenbruk sparer miljøet ved at det bidrar til å dempe etterspørsel og kjøpepress. Kjøpepress er noe mange familier utsettes for, og på slike messer er det virkelig mulig å finne supre alternativer. Den som er hendige kan også redesigne klærene til nye og spennende kreasjoner.

All ære til frivillige ildsjeler som går i bresjen for et slikt flott arrangement!PS: Ta en titt innom bloggen senere i dag også, – et nytt innlegg legges ut i kveld.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s