Fint nettsted om blogging 

  
Som blogger har jeg hatt ganske stor glede av å følge nettstedet dailypost.wordpress.com. Dette er et nettsted som gir tips og ideer til dem som blogger på WordPress, men også bloggere fra andre plattformer kan ha nytte av tipsene.

Ved å følge dette nettstedet har jeg lært mye som jeg har hatt nytte av på bloggen. I løpet av den siste måneden har de for eksempel hatt artikler om:

– Skriving.

– Bloggetikette.

– Fotoutfordringer.

– Tips til gode headere.

– Feedbackforum for bloggere 

og mye mer.

Noe av det nettstedet promoterer sterkt er skriving, og de legger ut massevis av tips og ideer for å inspirere til skriving og skriveglede. Disse tipsene har jeg hatt ganske stor nytte av selv om de kommer på engelsk.

Noe jeg har blitt gjort oppmerksom på gjennom nettstedet, er at november er årets store måned for skriving. Hør bare hva slags skriveprosjekter som pågår verden rundt akkurat nå:

NaNoWriMo – National Novel Writing Month

NaNonFiWriMo – National Non-Fiction Writing Month 

NaPlWriMo – National Playwriting Month

NaNoDrawMo – National Drawing Month

NaBloPoMo – National Blog Posting Month

Den siste skriveaktiviteten NaBloPoMo har som formål å få bloggere til å poste et blogginnlegg hver dag i november, og i egne forum gis det tips til hvordan en kan få dette til. Jeg deltar ikke på opplegget selv, men har snappet opp noen tips som jeg synes er gode.

Et tips for å kunne poste et blogginnlegg hver dag, er å legge ut de blogginnlegg som du av ulike grunner aldri har publisert, dvs. upubliserte utkast. De fleste bloggere lager blogginnlegg som aldri blir publisert. Det har også jeg gjort! I løpet av de årene jeg har blogget har jeg laget flere blogginnlegg som bare ligger der i utkastarkivet, og som jeg aldri har lagt ut.

Men det har jeg bestemt meg for å gjøre noe med nå! Litt senere i uken har jeg tenkt å publisere de blogginnleggene som aldri ble lagt ut.  Selv om de ikke er helt dagsaktuelle, kan de fint leses likevel! Følg med. Fra torsdag kan du lese disse blogginnleggene her på bloggen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: