Helgen i bilder

Jeg har hatt en kjempefin helg, og den ble akkurat så avkoblende som jeg hadde håpet på. Jeg har slappet av og kost meg inne, men har også vært på farten og har vært ute og gått tur i det fine høstværet.

På lørdag formiddag dro jeg først ut på en obligatorisk handlerunde, og deretter tok jeg turen til et par lokale arrangementer i bygda her jeg bor.

Det første arrangementet jeg besøkte var en damemesse. En damemesse er en bruktmesse der en kan få kjøpt dameklær, sko, smykker, tilbehør og mye annet fint. Det som selges har en mye høyere kvalitet enn det som selges på loppemarkeder, og selve messen er organisert nesten som en bruktbutikk. Dette var virkelig et kjempespennende arrangement, og flere bilder fra messen kommer en annen dag.

Så dro jeg videre til et annet lokalt arrangement, – salgsutstillingen til den lokale kameraklubben. Det ble ikke noe bildekjøp på meg denne gang, men det var veldig inspirerende å se utstillingen! Bildene var kjempefine og holdt et høyt kunsterisk nivå.

Senere på ettermiddagen dro jeg ut på tur, og det kan du lese mer om her.

Det ble også tid til litt matblogging i helgen, og hva jeg er i gang med å lage her får du se på bloggen senere i uken.

  
Denne helga har jeg tent masse levende lys. Det er så koselig med litt lys og varme på mørke novemberkvelder:)!

  
I det nydelige høstværet på søndag nesten glødet det ute i hagen.

  

Stor vannføring og mye fossebrus i elva nedenfor hagen.


Det er en veldig fin høstpalett ute i skogen akkurat nå.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: