God helg!

Hei kjære blogglesere! Endelig er jeg tilbake på bloggen etter noen dagers fravær. Jeg har vært på farten nesten hele denne uken,- først på seminar med jobben og deretter på diverse aktiviteter på kveldene. Og det har tatt på! Nå er jeg ganske sliten og det skal bli deilig med et par dagers fri.
Denne helgen har jeg litt forskjellig på programmet. I morgen formiddag blir det nok til at jeg drar ut til et kjøpesenter for å lørdagshandle. Deretter skal jeg jobbe litt med noen prosjekter her hjemme. Hvis det blir fint vær skal jeg gjøre høstarbeid ute i hagen, og ellers skal jeg ut i skogen og gå på tur.

Nå har jeg akkurat satt meg vel til rette i sofaen for å se på “Gullrekka” på tv. Favorittprogrammet “Beat for beat” ruller over skjermen, og det blir nok “sing along” her en stund, før jeg skal spise ost og kjeks litt senere i kveld.

En riktig god helg ønsker jeg deg som titter innom denne bloggen!

Bodil😊

Fredagsettermiddagen startet med et glass vin på Biblioteksbaren på Bristol. Herlig og avkoblende start på helgen!
Ost og kjeks er perfekt mat en høstkveld!
Ukens fredagsbukett er satt sammen av to buketter fra dagligvarebutikken. Enkelt og fint.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: