Spennende matbutikk 

  
    
   
Her om dagen, da jeg var på Sankt Hanshaugen i Oslo, besøkte jeg en matbutikk som jeg synes var kjempeflott.  Butikken het “Gutta på haugen”

Utenfor butikken bugnet det av frukt, blomster og grønnsaker. “Sicilianske sitroner” sto det på et skilt, og de så helt annerledes ut enn sitronene i min hjemlige dagligvarebutikk. I kassen ved siden av lå appelsiner som så ut som de du kjøper når du er på ferie i syden. Det var også kasser på kasser med norske epler av ulike typer, og kasser med små og store gresskar som så gode ut. På veggen utenfor butikken vaiet et fransk og et norsk flagg i vinden. 

Inne i butikken hadde de et helt fantastisk sortiment av delikatessematvarer. Spekemat og ost i utallige varianter, marmelader, sauser og brød. Det var norske og utenlandsk produserte matspesialiteter om hverandre. Butikken “Gutta på haugen” er en delikatessebutikk med et bredt og spennende utvalg av matvarer. 

Denne butikken skal jeg gå innom senere også. Når jeg skal kjøpe inn noe ekstra til helgen for eksempel, eller når jeg skal invitere gjester på ostefat eller tapas en mørk vinterkveld.

Gutta på haugen
Adresse: Ullevålsveien 45

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: