Knasp eller knep – god lørdagskveld

   
        
Nå har jeg akkurat vært ute og tent opp lysene utenfor huset til Haloween. Her skal det ikke være mørkt utenfor i kveld:). Blir det slik som det har vært de siste årene, så venter jeg storbesøk av nabolagets unger utover kvelden. Gotteri er kjøpt inn, og jeg gleder meg allerede til å se de (søte) små (og litt større) skumlingene som kommer til å ringe på døra. Ønsker alle en fin lørdagskveld, med eller uten knasp eller knep! 

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s