Fra fjellet – nostalgiske bilder

Dagens nostalgiske bilder er fra fjellet, og de er nok tatt på litt forskjellige tidspunkter. De to første bildene er tagget «Dovrefjell 1953». og her er det stopp for fotografering underveis på en biltur over fjellet. Hvor de andre bildene er fra vet jeg ikke, men jeg antar at de må være fra Gudbrandsdalen et sted. Bildet med sekken er tagget «Turmotiv 1952».Dovrefjell 1953IMG_7306-1IMG_7303-1Turmotiv 1952IMG_7313
I hele høst har jeg med jevne mellomrom lagt ut nostalgiske bilder med tema høst og natur her på bloggen. Du finner disse og flere andre slike bilder, under kategorien nostalgi. Det blir nå en pause fra disse bildene en stund fremover, men jeg kommer tilbake til dem etter hvert, og da med helt nye spennende temaer.

Foto: Bj. Mølmen

Håper forresten du kan avse et minutt til å svare på spørreundersøkelsen min:) Trykk på ikonet:

Spørreundersøkelse

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: