På skogstur

Processed with VSCOcam with 4 presetProcessed with VSCOcam with c7 presetProcessed with VSCOcam with q3 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with s2 presetProcessed with VSCOcam with b1 presetI dag har jeg hatt hjemmekontor første del av dagen, men etter lunch tok jeg meg helt fri.

Og siden det var så nydelig vær ute, bestemte jeg meg for å gå ut på en liten skogstur. Jeg gikk en runde langs turstiene her jeg bor. Ikke så veldig langt, men langt nok til at jeg ble skikkelig sliten. Og det var virkelig balsam for sjelen å gå tur i dag! Skogen var kledd i senhøstens farger. Det var sol, mildt og så stille, så stille. Jeg så nesten ingen folk langs stien der jeg gikk, – det er tydelig at folk har annet å gjøre en fredags ettermiddag enn å begi seg ut på skogstur.

Vanligvis når jeg går ut på tur bærer jeg med meg speilreflekskameraet mitt. Men ikke i dag. I dag tok jeg bare med meg mobiltelefonen; det er jo et veldig bra kamera på den også. Det å ta mobilbilder er artig! Jeg stopper bare opp underveis på turen, og knipser i vei hvis jeg ser et motiv jeg liker. Prøver meg frem med litt forskjellige vinkler, avstander og perspektiver. Vel hjemme velger jeg ut de bildene jeg synes er best, og resten sletter jeg. Mobilfotografering er en mye raskere og mer umiddelbar fotografering enn å fotografere med et større kamera. En kan få mange spennende og fine bilder med mobilkameraet!

Nå er det fredags ettermiddag. I dag skal jeg skeie ut litt, – jeg har kjøpt inn både potetgull og sjokolade for kvelden. Det skjer ikke så ofte at jeg kjøper det, men i dag hadde jeg lyst på noe godis!

En riktig god helg ønsker jeg deg som titter innom denne bloggen! Takk for at du leser!

Bodil:)

Spørreundersøkelse

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: