Oktoberhelg

Processed with VSCOcam with c2 presetDenne helgen hadde jeg egentlig tenkt skulle bli rolig og avkoblende, men så ble den ganske travel i stedet.

Lørdag fikk jeg ånden over meg, og satte i gang med høstrydding i skap, skuffer og boder. En slik ryddesjau tar jeg innimellom. Det er alltids noe som samler seg opp, og som bør gis bort eller kastes før vinteren setter inn. Etter ryddesjauen ble det så ryddig og fint overalt, og det er jeg godt fornøyd med for nå kan tiden brukes til noe annet enn kjedelig husarbeid.

På lørdag kveld var jeg invitert bort i et selskap, og det startet utendørs ved at gjestene samlet seg rundt et bålfat. Det er fine greier en mørk oktoberlørdag, – å sitte og prate med sine gode venner rundt et bål. Det var ganske kaldt i luften, men bålet varmet godt, og vi ble sittende ute ganske lenge utover kvelden.

Etter en slik hyggelig kveld var det kanskje ikke så rart at jeg ikke kom meg opp så tidlig i dag som jeg hadde planlagt. Jeg hadde egentlig tenkt å gå ut på morgentur for å fotografere barfrost. Men det ble det altså ikke noe av, så det får jeg heller gjøre en annen dag. I stedet ble det en liten tur i skogen senere på dagen. Den ble ikke så veldig lang, men lang nok til at jeg følte at jeg fikk rørt litt på meg.

Ellers har i dag har jeg fått gjort en del høstarbeid i hagen, og det med god hjelp av Eivind, sønnen i huset. Nå er det søndagskveld. Resten av kvelden skal jeg skrive et par blogginnlegg, og ellers planlegge litt for uken som kommer.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar