Høstglimt – nostalgiske bilder

Dagens nostalgiske bilder er ikke fra noen spesiell hendelse, men er tatt på forskjellige steder til forskjellige tidspunkter. Alle bildene er fra slutten av 50-tallet en gang, og de er tatt på høsten.Bål HunderFinnes det noe koseligere en høstettermiddag enn å sitte og varme seg rundt et bål? Her er mine foreldre avbildet sittende ved bålet, og bildet er tagget “Bål ved Hunder”.
JegereBildet er tagget “Jegerne”. Dette er nok et jaktlag som min far påtraff ute på tur. Han drev ikke med jakt selv.
IMG_7052Dette bildet tror jeg må være fra en fiskekonkurranse. Sannsynligvis er det tatt ved Lågen på Lillehammer.
LågsildfiskeBildet er merket “Lågsildfiske”. Lågasild er en fisk som finnes i Mjøsa, og som hver høst går opp til Gudbrandsdalslågen for å gyte. Tidligere ble det fisket lågåsild i stor stil i Lillehammerområdet, men nå er dette fisket nesten borte. Kanskje fordi lågåsild ikke er verdens største kulinariske nytelse? (Etter min mening:))
BulldoserHer pløyes åkeren. Kan dette være høstonna? Bildet er forøvrig merket “Bulldoser”.

Legg inn en kommentar

%d