God fredag!

Processed with VSCOcam with s2 preset
Hei kjære blogglesere! Endelig er det fredag og helg igjen! Nå venter to lange og deilige fridager for meg. Så langt har jeg ikke så mange planer for helgen. Den blir nok rolig og avkoblende, med tid både til lesning, blogging, og fotografering. Forhåpentligvis får jeg gått meg en liten tur i skogen også, det er så fint der nå etter at frosten har gjort sitt inntog.

Men snart er det fredagskveld! Hos meg står vegetarburger på menyen i kveld, og den blir nok inntatt med noe rødt i glasset.

En riktig fin helg ønsker jeg deg som titter innom denne bloggen!

Bodil:)
Processed with VSCOcam with s2 preset
Denne vakre fredagsbuketten ble innkjøpt allerede i går, og den kommer fra Finn Schjøll Blomster i Oslo.

4 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: