En høstdag

Dagen i dag har jeg tilbrakt i min gamle hjemby, Lillehammer.
Processed with VSCOcam with x5 presetDet var en skikkelig kald og uggen dag. Det småregnet, og var ikke den beste dagen for shopping. Derfor startet byturen med et besøk på Lillehammer kunstmuseum.
IMG_6826Utstillingen jeg så var kjempefin, og het Dating art – møtepunkter i norsk kunst.
Processed with VSCOcam with 4 presetSelv om det var grått og kaldt vær, var det koselig å gå i Storgata likevel! Her et bilde fra en café jeg gikk forbi – Atelier Kakao.
Processed with VSCOcam with q3 presetJeg var så klart innom noen av mine yndlingsbutikker, blant annet denne – Fretex Lillehammer. Men noen handel ble det ikke på meg denne gang.
Processed with VSCOcam with a1 presetFine høstblomster i gågata som inspirerer meg til å pynte utenfor huset når jeg kommer hjem.
Processed with VSCOcam with 4 presetPå denne koselige butikken og spisestedet gikk jeg inn, Oliven Delikatesse. Der hadde de mye forskjellig, – te, oster, oliven og olivenolje for å nevne noe. Stedet var en slags minimathall med mange spennende produkter.
Processed with VSCOcam with c9 presetJeg kjøpte med en pakke med te, og spiste lunch der også. Teen – Earl grey med rød blomst kan absolutt anbefales! Lunchen også forresten.
IMG_6843Smørbrød med blandete oster.
Processed with VSCOcam with c1 presetMasse levende lys inne på spisestedet.

IMG_6873Et høstbilde jeg tok litt senere på dagen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar