Hagen akkurat nå

Vi har kommet til oktober, og nå har det virkelig blitt høstlig ute i hagen. Processed with VSCOcam with c2 presetDe fleste stauder og sommerblomster er avblomstret, men noen holder fortsatt stand. All frukt og bær er høstet inn. Jeg synes det begynner å bli for kaldt å sitte ute i hagen, men det går fint å forsøke seg på litt hagearbeid, og samtidig tenne opp bålfatet. Her kan du lese om mine erfaringer med Weber bålfat.

Processed with VSCOcam with c2 presetHøst i skogkanten.

Processed with VSCOcam with 4 presetEvigbergknapp er en kjær høststaude som blomstrer lenge utover høsten. Evigbergknapp kalles også kjærlighetsurt, og hvorfor kan du lese om her:

Blomster fra hagen i november

Processed with VSCOcam with 4 presetBlomkarse og ringblomster må vel være noen av hagens mest takknemlige blomster. Her blomstrer de fortsatt rikt, og det har de gjort i flere måneder.

Processed with VSCOcam with 4 presetBuskmure – kjent og kjær. Noen synes den er kjedelig, men jeg synes den setter en flott farge på høsthagen.

Processed with VSCOcam with 6 presetBjørkebladspirea er en busk som gir en fin hekk gjennom hele sesongen. Akkurat denne typen heter Tor, og vet du hvorfor?

Følg linken for å lese mer:

En flott spireahekk

Processed with VSCOcam with s2 presetSolknapp og slyngpelargonia – veldig riktblomstrende sommerblomster gjennom hele hagesesongen.

Processed with VSCOcam with f2 presetFavorittstaude i høsthagen – høstfloks.

Processed with VSCOcam with c2 presetKattemynte er også en staude som blomstrer rikt fra tidlig sommer til sen høst. Den tiltrekker seg mye humler og sommerfugler.

Processed with VSCOcam with c2 presetKlar himmel over høstskogen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: