10 fine ting med denne uka

IMG_6745Hei alle blogglesere! Det er mandag, og en ny uke med nye muligheter! Jeg ønsker alle en fin uke uansett hva dere nå enn skal gjøre. Her er listen over fine ting jeg skal gjøre denne uken.

1. Gå på kaffebar.
Jeg har avtalt med Anine, eldste datter, at vi skal møtes på en kaffebar denne uken. Supert med en koselig prat og god kaffe med kanskje en liten kake til.

2. Gå tur.
Å gå en tur, eller aller helst flere, vil jeg prøve å legge inn som en del av programmet denne uken.

3. Se film.
Det blir nok til at jeg ser en eller flere filmer på Nettflix denne uken.

4. Ta toget for å besøke min mor på Lillehammer.
I slutten av uken skal jeg dra på besøk til min mor på Lillehammer noen dager, og for en gangs skyld skal jeg reise med toget. Det blir bra, – jeg digger toget som fremkomstmiddel!

5. Gå på utstilling.
Det blir nok et besøk på en kunstutstilling når jeg først er på Lillehammer. Kanskje det blir denne.

6. Gå på en bruktbutikk.
Jeg håper også å få besøkt en bruktbutikk når jeg er på Lillehammer.

7. Gjøre noen endringer på bloggen.
Jeg har bestemt meg for å gjøre noen endringer i kategorioversikten slik at det går tydeligere frem hva som er budskapet på denne bloggen.

8. Matblogge.
Det blir nok minst ett matblogginnlegg denne uken. Et slik innlegg krever forberedelser, – vurdering av oppskrifter, innkjøp mm.

9. Planlegge hva jeg skal gjøre videre høst.
Jeg skal sette meg ned og lage en
plan for hva jeg har lyst til å gjøre denne høsten. En har ikke annen moro enn den en lager sjøl. Det blir en liten plan for hva som skal skje i helgene, folk jeg skal invitere, forestillinger jeg har lyst til å se osv..

10. Kjøpe høstblomster og plante utenfor huset. Sommerblomstene er nå i ferd med å ta kvelden, og de trenger å byttes ut. Jeg gleder meg til å dra på hagesenteret og kjøpe høstblomster, plante i krukker og pynte utenfor huset.

IMG_6734-0

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: