Min helg

For en fantastisk helg vi har hatt! I hvertfall her jeg bor i landet. Her har vi hatt et aldeles strålende høstvær med vakker oktobersol og praktfulle farger. Til tross for det fine været har jeg ikke fått vært så mye ute som jeg hadde ønsket. Jeg går fortsatt rundt med gipset fot, og må holde meg ved teltene. Men en liten tur på krykker rundt i omegnen har det blitt. Nå er det heldigvis ikke så lenge til gipsen skal tas av, – bare et par uker til nå, så. Og det ser jeg absolutt frem til:)!

IMG_6726Glimt fra dagens tur. Langs veien passerte jeg dette vakre tjernet.

IMG_6728

IMG_6738Tenk så koselig det er å få besøk av en god venninne. Hun hadde med seg denne flotte blomsten til meg:)!

Processed with VSCOcam with a1 presetNydelig lørdagskveld med klar og rød himmel. I helgen har jeg tatt frem flere utelykter fra boden, og til uken blir det høstpynting utenfor huset.

Processed with VSCOcam with a1 presetLørdag kveld sto gulrotsuppe med chili og ingefær på menyen. Oppskriften legger jeg ut her en annen dag.

IMG_6743Jeg har både skrevet og fotografert en del denne helgen.

IMG_6740-0I helgen har jeg også laget høstsesongens første kopp med kakao.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: