Høst – nostalgiske bilder

GrøndalseterIMG_6655-0Lesjaskog 1956Lesjaskog 1956Fjøs Vetaberget
Dagens nostalgiske bilder er fra Lesjaskog i Gudbrandsdalen der min far kom i fra. De er fra 1956. Her ser ut som den første snøen har kommet. Det er hvitt på fjelltoppene, og på noen av bildene ser det gråkaldt ut. Det er mulig at bildene er tatt tidlig på høsten, før sauene er tatt hjem fra beitet.

Det kan være kaldt og friskt på Lesjaskog på denne tiden av året, men det er likevel fantastiske forhold for turliv og friluftsliv. Her finnes turstier i fjell- og skogsterreng, områder for jakt, og mange vann og elver der en kan fiske.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply