Bloggen har bursdag

IMG_5721
Hurra!
I dag er det akkurat tre år siden jeg postet mitt første blogginnlegg, og siden den gang har jeg publisert litt over 1000 innlegg her. Den aller første bloggposten handlet om høsting i urtehagen, og du finner den her:

Høsting i urtehagen

Siden starten har nesten 60 000 besøkende vært innom denne bloggen, og mange av dem leser flere innlegg når de først er her, så bloggen har økt ganske mye på disse tre årene.

Det er særlig matoppskriftene som er mye vist på bloggen, med kategorien “Hverdag og fest” på andre plass. Veldig mange finner frem til bloggen via søkemotorer, men siden antall besøkende er relativt stabilt (men sakte økende), er det nok også noen som titter innom jevnlig. Og det er jeg veldig glad for; for det er hyggelig at det er noen som vil lese det jeg legger ut:)!

Jeg prøver å poste ett blogginnlegg hver dag. Det går stort sett bra, med unntak av i travle perioder på jobb, – da må jeg av og til melde pass. Men jeg velger å blogge relativt hyppig med mål om ett blogginnlegg hver dag, først og fremst fordi jeg synes det gir best fokus og kontinuitet. Noen av blogginnleggene er rene quick-fix som jeg lager på noen minutter, mens andre innlegg er atskillig mer tidkrevende. Ofte gjør jeg det slik at jeg planlegger blogginnleggene en og en uke av gangen, og så tar jeg bilder og lager matrettene underveis i uka. Selve blogginnlegget skriver jeg nesten alltid sent på kvelden.

Så hvorfor driver jeg med dette?
Svaret er – først og fremst for å ha en morsom hobby. Jeg synes det er koselig å blogge. Jeg er også veldig glad i å ta bilder og lage mat, og da er jo blogging en nærliggende hobby. Bloggingen har medført at jeg har funnet frem til mange interessante og fine blogger som jeg synes det er koselig å lese og følge, og da er det jo morsomt å prøve å lage en blogg selv som jeg føler at jeg kan stå inne for.

Etterhvert har bloggen utviklet seg til å bety ganske mye for meg. Jeg har til daglig en jobb som er mer faglig orientert, og som til tider kan kreve mye. Da er det fint å ha en blogg! Den blir på en måte et slags fristed der jeg kan fokusere på ikke-jobbrelaterte ting, og som andre hobbyer bidrar den til en balanse i livet mellom arbeid og fritid. En slik balanse er viktig for meg.

Så i dag sender jeg varme tanker til alle mine lesere. Tusen takk for at du leser bloggen min! Og så håper jeg at du vil følge med meg videre, – jeg fortsetter å blogge så lenge jeg føler at jeg har noe å gi og så lenge jeg synes det er gøy:)!

Bodil😊

Legg inn en kommentar

%d